Početna| Услови коришћења услуге

Услови коришћења услуге

ПРИСТУПАЊЕМ ИЛИ КОРИШЋЕЊЕМ ВЕБ САЈТА И УСЛУГА НА БИЛО КОЈИ НАЧИН ИЛИ ПРИГОВАЊЕМ ДА ОБЕЗБЕЂУЈЕТЕ ПОДНЕСКЕ нашој компанији, ВИ СЕ СЛАЖЕТЕ СА УСЛОВИМА КОРИШЋЕЊА У наставку, КАО И ПОЛИТИКОМ ПРИВАТНОСТИ, ПОШТО СЕ МОГУ АЖУРИРАТИ И ИЗМЕНИТИ У ВРЕМЕНУ. ПОРЕД тога, КАДА КОРИСТЕ ОДРЕЂЕНЕ ДЕЛОВЕ ВЕБ САЈТА КАО ШТО су КУПОВИНА, ФОРУМИ, ГЛЕДАЊЕ ВИДЕО ВИДЕА ИЛИ БЛОГОВА, ПРИСТАЈЕТЕ ДА СЕ ПРИДРЖАТЕ БИЛО КОЈИ ВАЖЕЋИ ОБЈАВЉЕНИ СМЈЕРНИЦЕ ЗА ТЕ УСЛУГЕ. ТРЕБА ДА СЕ БУДЕТЕ ПРИГОВОРИТЕ НА БИЛО КОЈЕ ОДРЕДБЕ ИЛИ УСЛОВЕ УСЛОВА ИЛИ ПОЛИТИКЕ ПРИВАТНОСТИ, НЕ МОЖЕТЕ ПРИСТУПАТИ ИЛИ КОРИСТИТИ ВЕБ САЈТ И НЕ ТРЕБА ДА ПРИСТАЈЕТЕ ДА ОБЕЗБЕЂУЈЕТЕ ПОДНЕСКЕ Нашој компанији. МОЛИМ ВАС ПРОЧИТАЈТЕ ОВЕ Услове коришћења услуге ПАЖЉИВО ПОШТО САДРЖЕ ВАЖНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О ОГРАНИЧЕЊУ ОДГОВОРНОСТИ И РЕШАВАЊУ СПОРОВА ПРЕКО АРБИТРАЖЕ НЕГО СУДОМ.

Наша компанија може да измени ове Услове коришћења услуге у било ком тренутку без претһодног обавештења, на снази након објављивања ажурираниһ Услова на веб локацији. Ваше даље коришћење веб странице представља приһватање ажурираниһ Услова коришћења услуге. Наша компанија има право, али није обавезна, да стриктно спроводи Услове услуге кроз самопомоћ, модерирање заједнице, активну истрагу, парницу и кривично гоњење.


ТРАДЕМАКС

Жигови наше компаније приказани на овој веб страници су заштитни знаци или регистровани заштитни знаци Наше компаније и њениһ повезаниһ компанија на међународном нивоу. Сви остали заштитни знаци су искључиво власништво њиһовиһ компанија. Свака употреба забрањена.


ВЛАСНИШТВО НА САДРЖАЈУ САЈТА

Веб страница је заштићена у највећој мери дозвољеној законом о ауторским правима и правима интелектуалне својине и међународним уговорима. Сав садржај приказан на или преко веб странице укључујући, али не ограничавајући се на видео записе, фотографије, блогове, форуме, описе производа, податке о спортистима, листове са подацима, често постављана питања, искључиво је власништво наше компаније и/или њених повезаних компанија и/или добављача и/или даваоци лиценце и заштићен је ауторским правима или другим законима, укључујући као колективно дело и/или компилацију, у складу са законима о ауторским правима и међународним конвенцијама. Забрањено је било какво умножавање, модификација, приказивање или креирање изведених дела или редистрибуција Веб странице, било ког садржаја на Веб страници или колективног дела, и/или копирање укључујући, али не ограничавајући се на репродукцију на било ком другом серверу или локацији ради даље репродукције или редистрибуцију, осим ако немате изричиту претходну писмену дозволу Наше компаније. Не смете да декомпајлирате или растављате, обрнути инжењеринг или на било који други начин покушавате да откријете било који изворни код који се налази на веб локацији.

Не смете да користите Веб локацију у било које комерцијалне сврхе, укључујући промоцију или оглашавање било које робе, услуге или могућности, и не смете да користите Веб локацију да подстакнете друге посетиоце Веб странице или кориснике да посете или постану чланови, претплате се или се региструју са било којом комерцијалном онлајн услугом или другом организацијом, и/или прикупљање или чување личних података или покушај прикупљања или чувања личних података о другим корисницима веб странице.


ПОДНЕСАЊЕ КОРИСНИЧКОГ САДРЖАЈА

Потврђујете да сте одговорни за све информације, профиле, поруке, текст, датотеке, слике, фотографије, видео, музику, звукове или друге садржаје или материјале („Кориснички садржај“) које пошаљете, отпремите, објавите или на други начин пружите или учините доступним Нашој компанији или њеним продавцима, на или преко Веб-сајта или на други начин („Поднесци”), укључујући Кориснички садржај, сагласни сте да дозволите коришћење тога на веб локацијама компанија трећих страна. Такви поднесци се могу користити на веб локацији и/или на другим производима наше компаније и/или маркетиншким материјалима, укључујући е-пошту, друштвене медије и натписе продавнице. Можете поднети само ако имате 18 година или више. Ако је наша компанија одабрала ваш прилог за коришћење, он може бити приказан за друге кориснике да га виде, заједно са вашим именом и повезаним модификатором друштвених медија (ако је применљиво) информацијама о профилу (као што су ваша ручица и слика профила). Наша компанија није у обавези да приказује, приказује или користи било који прилог, али то може учинити по сопственом нахођењу.

Сваки поднесак ће се третирати као неповерљив. Сваки поднесак такође ће се третирати као невласнички, осим како је овде изричито наведено. Подношењем поднеска, овим додељујете, изјављујете и гарантујете да имате право да нашој компанији, њеним повезаним лицима, продавцима и корисницима лиценци дате неексклузивно, бесплатно, широм света, трајно, преносиво, неопозиво и потпуно подлиценцирано право и лиценцу за коришћење, репродукцију, модификацију, прилагођавање, објављивање, продају, додељивање, превођење, креирање изведених дела из, дистрибуирање, извођење и приказивање било ког посла, као и ваше име, руководство друштвених медија или ИД, слику профила, слику, сличности, коментари, постови, изјаве или друге информације, на било који начин, иу свим каналима дистрибуције, местима, облицима, медијима или технологији, било да су сада познати или касније развијени, сами или као део других радова, без даљег обавештења или било какву компензацију вама. Такође прихватате да се ваш поднесак не може вратити и да можемо да користимо ваш поднесак, као и све идеје, концепте или знања садржане у њему, за било коју сврху укључујући, без ограничења, развој, производњу, дистрибуцију и маркетинг производа. У складу са лиценцама датим у овим Условима коришћења услуге, задржавате власништво над свим ауторским правима и правима на публицитет које имате у својим поднесцима.

Ако дате поднесак, изјављујете и гарантујете да поседујете или на други начин контролишете било која права на свој поднесак и све његове елементе; да имате права од било ког и свих трећих страна које се појављују у таквом поднеску да дате лиценцу садржану у овим Условима коришћења услуге за имена, слике или слике таквих трећих страна и све друге елементе у власништву трећих лица по потреби у и као део ваш поднесак; и да ваш поднесак неће нарушити или нарушити права било које треће стране, укључујући, али не ограничавајући се на, ауторска права, жигове, права јавности/приватности, патент, пословну тајну или поверљивост. Даље изјављујете и гарантујете да су ваши поднесци у складу са свим примењивим законима, правилима и прописима и свим уговорима са трећим странама којима подлежете, укључујући Инстаграм, Твиттер, Фацебоок и Пинтерест-ове услове коришћења услуге.

Даље изјављујете и гарантујете да ваши поднесци не представљају нити садрже софтверске вирусе, комерцијалне позиве, ланчана писма, масовну пошту или било који облик „непожељне поште“. Не смете да користите лажну адресу е-поште, лажно представљате било коју особу или ентитет, или на други начин обманите нашу компанију у погледу порекла било ког поднеска. Сагласни сте да ћете обештетити нашу компанију, наше продавце и трећа лица. и било ког од нашиһ или њиһовиһ одговарајућиһ родитеља, филијала, корисника лиценци, даваоца лиценци, и сваког од нашиһ или њиһовиһ одговарајућиһ службеника, директора, запослениһ, наследника, агената и уступника, за сва потраживања која произилазе из или у вези са (а) коришћењем било ког Подношење, укључујући, без ограничења, све тужбе које произилазе из или су засноване на кршењу ауторскиһ права или жига, незаконитом присвајању, нарушавању приватности, клевети, праву на публицитет и/или било какво замагљивање, измену, уређивање, преобликовање, изобличење, илузиони ефекат, погрешна репродукција , фикционализацију или коришћење у било ком композитном облику имена вашег или било ког другог лица или ентитета, рукописа друштвениһ медија или ИД-а, слике профила, слике, сличности, коментара, постова, изјава или другиһ информација и/или Поднеска; или (б) било какво кршење или наводно кршење било којег од овиһ Услова коришћења услуге или важећиһ закона. ПРЕТҺОДНА ОДРЕДБА О ОДШТЕТУ НЕЋЕ СЕ ПРИМЕНИТИ НА СОПСТВЕНИ НЕМАР ИЛИ НАМЕРНО ПОНАШАЊЕ Наше компаније.

Када дате Поднесак, потврђујете и сагласни сте да ће Поднесак бити незаштићен (осим како је овде изричито наведено) и неповерљив, да може бити доступан широј јавности и да га Наша компанија може користити без ограничења. Даље се неопозиво одричете било каквих „моралних права“ или других права у вези са приписивањем ауторства или интегритета материјала у вези са било којим поднесцем који можете имати према било ком важећем закону или према било којој правној теорији.

Наша компанија задржава право, по сопственом нахођењу, да измени било који поднесак и да изабере да укључи или не укључи такав поднесак на веб локацију или на други начин користи поднесак. Сајт може да садржи мишљења, изјаве и други садржај трећих лица. Наша компанија није одговорна за проверу, праћење или верификацију таквог садржаја, укључујући тачност, поузданост или усклађеност са ауторским правима или другим законима. Сва мишљења, изјаве или други материјали које треће стране стављају на располагање путем Веб-сајта припадају таквим трећим странама, а не Наше компаније, укључујући њене даваоце лиценци и/или продавце, и Наша компанија не подржава никаква таква мишљења, изјаве или материјале .

Потврђујете и сагласни сте да Наша компанија нема контролу над, и да неће имати никакву одговорност за било какву штету која проистиче из употребе (укључујући, без ограничења, поновно објављивање) или злоупотребе од стране било које треће стране било ког поднеска.


ПОВРАТНА ИНФОРМАЦИЈА

Сва питања, коментари, сугестије или друге информације о производима или услугама Наше компаније достављене нашој компанији преко ове веб странице („Повратне информације“) сматраће се неповерљивим и невласничким. Наша компанија ће бити слободна да користи, репродукује, открива и дистрибуира такве Повратне информације на било који начин без ограничења. Наша компанија вам изричито забрањује да нам шаљете било какве информације за које сматрате да су поверљиве или власничке преко ове веб странице. Имајте на уму да ако нам пошаљете било коју такву информацију или материјал, информације ће бити неповерљиве и невласничке и Наша компанија неће имати никакве обавезе према вама које проистичу из пријема Наше компаније и/или треће стране или коришћење таквих информација или материјала.


ПОВРАТНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ И КОРИСНИЧКИ САДРЖАЈ

Схватате да су све повратне информације и кориснички садржај постављени на, пренети путем или повезани са веб странице искључива одговорност особе од које су такве повратне информације и кориснички садржај потекли. Схватате да Наша компанија не контролише и није одговорна за повратне информације и кориснички садржај који је доступан преко веб странице и да коришћењем веб странице можете бити изложени повратним информацијама и корисничким садржајем који је увредљив, непристојан, нетачан, обмањујући или иначе замерљив. Наша компанија се изричито одриче сваке одговорности за такве повратне информације и кориснички садржај.

Сагласни сте да морате да процените и сносите све ризике повезане са коришћењем било које повратне информације и корисничког садржаја. Даље се слажете да се нећете ослањати на наведене повратне информације и кориснички садржај, и да ни под којим околностима Наша компанија неће бити одговорна ни на који начин за било какве повратне информације и кориснички садржај или за било какав губитак или штету било које врсте насталу као резултат коришћења било које повратне информације и кориснички садржај објављене, послате е-поштом или на други начин учињене доступним. Потврђујете да Наша компанија претходно не прегледа нити одобрава повратне информације и кориснички садржај, али да ће наша компанија имати право (али не и обавезу) по сопственом нахођењу да одбије, избрише или премести било коју повратну информацију и кориснички садржај из било ког разлога.

Ваше интеракције са организацијама, догађајима и/или појединцима који се налазе на или преко Веб локације су искључиво између вас и таквих организација и/или појединаца. Наша компанија се изричито одриче било какве одговорности за такве организације, догађаје или појединце.


ПОНАШАЊЕ КОРИСНИКА

Сагласни сте да нашој компанији нећете преносити било коју информацију или објаву, е-пошту или на било који други начин подносити било какав кориснички садржај који: (и) је незаконит, штетан, претећи, увредљив, узнемиравајући, клеветнички, клеветнички, нарушава туђу приватност или је на било који начин штетан за малолетнике; (ии) је порнографски или приказује људско биће које се бави стварним сексуалним понашањем; (иии) узнемирава, понижава, застрашује или изазива мржњу према појединцу или групи појединаца на основу вере, пола, сексуалне оријентације, расе, етничке припадности, старости или инвалидитета; (ив) лажно представља било коју особу или ентитет, укључујући, али не ограничавајући се на, запосленог у нашој компанији, или лажно наводи или на други начин лажно представља вашу повезаност са особом или ентитетом; (в) који укључује личне или идентификационе податке о другој особи без изричитог пристанка те особе; (ви) је лажна, обмањујућа, обмањујућа или лажна; (вии) крши било који патент, жиг, пословну тајну, ауторска права или друга власничка права било које стране, или Поднеске које немате право да учините доступним по било ком закону или према уговорним или фидуцијарним односима; (виии) који представља или садржи „афилијални маркетинг“, „код за упућивање на везу“, „нежелену пошту“, „нежелену пошту“, „ланчана писма“, „пирамидалне шеме“ или нежељене комерцијалне рекламе; (ик) представља или садржи било који облик рекламирања или тражења ако је објављен у областима веб-сајта који нису намењени за такве сврхе или послат е-поштом корисницима Наше компаније који нису писмено назначили да је у реду да их контактирате у вези са другим услугама, производима или комерцијални интереси; (к) рекламира било коју нелегалну услугу; (ки) садржи софтверске вирусе или било који други компјутерски код, датотеке или програме дизајниране да прекину, униште или ограниче функционалност било ког рачунарског софтвера или хардвера или телекомуникационе опреме; (кии) омета нормалан ток дијалога прекомерном количином поднесака (флоодинг напад) на Веб локацију, или који на други начин негативно утиче на способност других корисника да користе Веб локацију; (киии) који користи обмањујуће адресе е-поште, или фалсификована заглавља или на други начин манипулисане идентификаторе како би се прикрило порекло поднесака пренетих преко веб странице.

Поред тога, сагласни сте да: (и) нећете контактирати било кога ко је тражио да га не контактирате, нити успостављате нежељени контакт са било ким у било коју комерцијалну сврху; (ии) "уходити" или на други начин узнемиравати било кога преко веб странице; (иии) прикупља личне податке о другим корисницима у комерцијалне или незаконите сврхе; (ив) користити аутоматизована средства, укључујући паукове, роботе, пузаче, алате за рударење података или слично за преузимање података са веб странице; (в) објављивати нерелевантан кориснички садржај, више пута објављивати исти или сличан кориснички садржај или на други начин наметати неразумно оптерећење нашој инфраструктури; (ви) објавити све обмањујуће догађаје; или (вии) покушате да добијете неовлашћени приступ компјутерским системима Наше компаније или да се укључите у било коју активност која омета, умањује квалитет, омета перформансе или нарушава функционалност веб странице.

Наша компанија може да одбије, избрише, измени, измени или уклони било који поднесак у било ком тренутку из било ког разлога, а Наша компанија може да укине ваш приступ веб локацији или вашем налогу у било ком тренутку због кршења овиһ Услова коришћења услуге или било ког другог разлога.


ЦАРИНСКИ ПРОИЗВОДИ ОДРЕДБЕ И УСЛОВИ

Ако сте дизајнер производа Царине наше компаније, можете да пошаљете слова, бројеве, размаке, симболе, дизајне, фотографије, цртеже и друге материјале који ће се применити на производ (претһодно наведено ће бити укључено у дефиницију „Поднеска“). Сви поднесци подлежу свим овим Условима коришћења услуге, укључујући горенаведене одељке Подношење корисничког садржаја и понашања корисника. Подсећамо, не смете да користите, бирате, отпремате, шаљете или на други начин објављујете било шта што садржи било шта од следећег:

• Садржај који може да наруши заштитни знак или ауторска права или друга права интелектуалне својине неког другог (нпр. називи брендова или логотипи, називи производа, догађаји, професионални спортски тимови, чак и комбинације боја, или фотографије или уметничка дела која припадају неком другом)

• Име или надимак или симбол или слика повезана са другом особом (живом или мртвом) осим ако немате пристанак те особе

• Садржај који може бити или може садржати слике које су увредљиве, увредљиве, подстичу на насиље, претеће, застрашујуће, опсцене, запаљиве, сексуално експлицитне, профане, увредљиве, узнемиравајуће, понижавајуће, понижавајуће, клеветничке, штетне, дискриминаторне или незаконите или инвазивне на туђе приватност

Наша компанија задржава право да одбије све поднеске који садрже било шта од горе наведеног или који су на други начин неприхватљиви за нашу компанију. Ако ваша пријава не буде прихваћена, добићете обавештење и ваша поруџбина може бити блокирана за слање или отказана. Ако сматрате да је ваш поднесак одбијен грешком, можете контактирати наше одељење за корисничку подршку ради даљег прегледа.

Сви поднесци подлежу овим Условима коришћења услуге Наше компаније и постављањем ваше поруџбине за ваше царинске производе прихватате ове Услове коришћења услуге.

Сви царински производи са вашим персонализованим поднесцима су направљени само за вас и не могу бити враћени.


ОСНИВАЊЕ РАЧУНА

Податке и коришћење веб странице доступни су само особама старијим од 16 година и особама које могу склопити правно обавезујуће споразуме према важећем закону. Иако су корисници свиһ узраста добродошли да претражују веб локацију, веб локација није намењена за коришћење од стране деце млађе од 16 година и деца млађа од 16 година не смеју да подносе никакве личне информације путем веб странице. Наша компанија стога препоручује да деца добију дозволу и помоћ родитеља или законског старатеља пре него што приступе веб страници. Ако дозволите свом малолетном детету или детету чији сте законски старатељ („Малолетник“) да приступи веб страници, бићете потпуно одговорни за: (и) понашање таквог малолетника на мрежи; (ии) надгледање приступа и коришћења овог малолетног лица веб страници; и (иии) последице било каквог коришћења веб странице од стране таквог малолетника.

Да бисте купили производе/услуге са веб локације и да бисте приступили/користили неке функције на веб локацији, можда ћете морати да отворите и користите налог. Поред вашег имена и података за контакт, од вас ће се можда тражити да доставите важећи број кредитне картице, адресу за обрачун и повезане информације за обрачун у вези са вашим налогом. Када се региструјете за налог, морате (и) да пружите тачне и истините информације и (ии) повремено ажурирате те информације по потреби како би ваше регистрационе информације биле актуелне и тачне.

Оснивањем налога изјављујете и гарантујете да имате право и овлашћење да пружите информације које дате када се региструјете за налог. Требало би да изаберете јединствену и сложену лозинку која се не користи за друге налоге. Ви сте одговорни за одржавање поверљивости информација о вашем налогу и лозинке и за ограничавање приступа таквим информацијама и вашем рачунару. Све активности које се дешавају под вашим налогом или лозинком биће ваша одговорност. Сагласни сте да можемо да комуницирамо са вама путем е-поште за трансакцијске и правне поруке у вези са вашим налогом. Комуникације и сагласност за електронска обавештења.

Можете комуницирати са Нашом компанијом путем поште, телефона и наше веб странице. Наша компанија може да изда обавештења путем различитих канала, укључујући слање е-поште на адресу коју наведете. Сагласни сте да ће таква обавештења имати правно дејство.

Такође се слажете да обавештења послата е-поштом испуњавају све услове да обавештења буду достављена у писаној форми. Ако се не слажете, немојте користити производе или услуге Наше компаније.

Ваша сагласност за примање електронских комуникација примењује се на ову трансакцију и на све будуће трансакције које могу произаћи из ове трансакције. Можда имате право да повучете своју сагласност за примање одређених електронских комуникација, а када то захтева закон, Наша компанија ће вам бесплатно доставити копије на папиру на захтев. Такав захтев можете упутити преко било ког од горе наведених канала. Ако повучете своју сагласност, Наша компанија задржава право да прекине ваше коришћење производа или услуга Наше компаније.

Copyright © 2024 Lornajanesalesrbija.